Benmari ve Salatbar Ünitesi

Yemek Servis Tezgahları – Benmari Çeşitleri

Yemek Servis Tezgahı Modelleri, tabldot yemek servisi yapılan yerlerde sıkça kullanılır. Isıtma şekillerine göre çeşitleri vardır. Elektrikli, doğalgazlı, tüplü şekillerde yemek ısıtması yapılır. Bu yazımızda benmariler hakkında detaylı bilgi vermeye çalışacağım.

Benmari Yemek Tezgahı Nedir?

Benmari, pişmiş yemekleri sıcak tutmak ve servis etmek için kullanılan bir mutfak tezgahıdır. Günümüzde benmariler genellikle elektrikli olarak imal edilir. Termostatlı ısıtıcılar kullanılır. Su buharı ile yemek ısıtma işlemi yapılır. Toplu yemek tüketimi yapılan fabrikalar, hastaneler gibi alanlarda yemekleri sıcak tutmak için bu sıcak yemek tezgahını kullanılır. Bu tezgahlar ihtiyaçlara göre çeşitli şekillerde imal edilir. Firmamızın ürettiği benmari çeşitleri ise şöyledir :

3+1 Elektrikli Benmari Tezgahı

Elektrikli sulu sistem benmari tezgah
3 sıcak, 1 nötr bölmeli benmari

En çok tercih edilen benmari tezgah türüdür. Bu tezgahın 3 sıcak bölmesinin altında su havuzu vardır. Havuzun içinde bulunan elektrikli ısıtıcı suyu ısıtır, oluşan buhar yemekleri sıcak tutar. 304 kalite paslanmaz sacdan imal edilir. Ön kısmı dekoratif amaçlı MDF giydirmelidir. 220V ev elektriği ile çalışır.

Elektrikli Benmari

Tüplü Benmari Çorba Tezgahı

tüplü çorba tezgahı benmari

Üretimini yaptığımız Benmari Çorba Tezgahı özel ölçülerde imal edilmektedir. Çorbalık sayısını müşteri ihtiyaçlarına göre belirlemekteyiz. Çorbalıkların yanında yemek ısıtmak için pleyt sac vardır. Güveç yemekleri pleyt sac üzerinde ısıtılabilir. Genellikle lokanta yemek tezgahı olarak kullanılır.

İhtiyaçlara göre farklı biçimlerde çorba tezgahları üretmekteyiz. Resimde görülen tezgah hem çorbalık hem de yemek ısıtmak için kullanılır. Tüplü olarak imal edilir. Alt kısımda brülörlerden çıkan alev ile ısıtma sağlanır. Her bölme ayrı ayrı ısınabilir.

Benmari Çorba Tezgahı

Soğutuculu Salatbar Tezgahı

Salatbar Soğutucu Tezgah

Soğutmalı veya nötr olarak imal edilir. Soğutmalı olanlar elektrikle çalışır. Basit 220v ev elektriği ile çalışır. Salata ve tatlıları serin tutmak için kullanılır. Ön taraf isteğe göre MDF giydirmeli yapılabilir. Tepsi kaydırma stantı açılıp kapanır. Üst bombe camlıdır.

Salat bar tezgahı

Benmari Tezgahı ve Çatal Kaşıklık Set

Bombe Camlı Elektrikli Isıtıcılı Benmari
Benmari ve Küver Tezgahı

İki parçadan oluşur. Ayrı ayrı üretilip beraber kullanılabilir. Üst taraftaki bölmeye çatal kaşık koyulur. Alt tarafta tepsi veya tabaklar koyulabilir. Bombe camlı, ön taraf dekoratif MDF giydirmelidir. 220V elektrikle çalışır, sulu sistem ısıtıcılıdır.

Benmari ve Çatal Kaşık Tezgahı

Self Servis Ünitesi – Benmari

Paslanmaz Elektrikli Yemek Tezgahı Benmari

Fabrika, okul, hastane ve mola yerleri gibi yerlerde yemek ısıtmak ve servis etmek için kullanılır. Firmamızın ürettiği SELF SERVİS ÜNİTELERİ 304 kalite paslanmaz sacdan imal edilir. İçerisinde elektrikli sulu sistem yemek ısıtıcı vardır. Termostat ile istenen sıcaklığa göre ayarlama yapılabilir.

Kalabalık yerler için tercih edilir. 3 tezgahın da yerleri değişebilir. İsteğe göre parça parça kullanılabilir. Küver tezgahı, salat bar tezgahı ve benmari yemek tezgahından oluşur. Eğer istenirse salat bar tezgah yerine nötr düz tezgah da yapılabilir.

Self Servis Yemek Tezgahları

sıcak servis ünitesi küver benmari

Özel üretim komple yemek servis hattı. İçerisinde sıcak benmari, nötr tezgah ve küver tezgahı(bardaklık, çatal kaşıklık) bulunmaktadır. Ön kısmı sacdır.

Self servis yemek tezgahı seti benmari

Self Servis Tezgahı

Hareketli Benmari – Tekerlekli

hareketli benmari tekerlekli
Hasta Yemek Arabası

Hareketli benmari modelleri genellikle hastanelerde kullanılmaktadır. Önceden fişe takıp ısıtılan benmari, dağıtım yapılacağı zaman fişten çıkarılıp istendiği yere taşınabilir. Frenli ve dönerli tekerleklere sahiptir.

220 V ev elektriği ile çalışmaktadır. Komple 304 kalite paslanmaz çelik(krom) malzemeden imal etmekteyiz. Altında tabak ve çeşitli malzeme koymak için taban rafı mevcuttur. Siparişe göre üretim yapıp, ülkemizin tüm şehirlerine göndermekteyiz.

Hareketli Benmari Modeli

Benmari Modelleri

Benmari Yemek Kapları GN Küvetler

Benmarilerde yemek teşhiri yapılmak için paslanmaz yemek küvetleri kullanılır. Bu küvetler Universal GN Küvetlerdir. Ölçüleri standart olup çok yerde satılmaktadır. Derinlikleri yemek kapasitesine göre tercih edilir. Standart kap ölçüleri

Benmari Yemek Küveti

15 cm benmari küveti

Benmari tezgahlarında en çok kullanılan küvet ölçüsü GN 1/1 küvet ölçüleridir. GN 1/1 yemek küveti ebat olarak 32,5×55 cm’dir. Derinlik olarak en çok tercih edilen derinlik 15 cm’dir.

Benmari küveti ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim

Elektrikli benmari imalatı için bizimle iletişime geçebilirsiniz : İLETİŞİM

2 thoughts on “Yemek Servis Tezgahları – Benmari Çeşitleri”

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Shopping Cart

İletişim (Fiyat İsteyin)