CE belgeli yer ocağı paslanmaz

Dökümlü Sahra Kosan Ocak, CE Belgeli

Sanayi tipi yer ocağı, Çelebi Endüstriyel Mutfak kalitesi ile…

çift yanışlı, ventilli musluk ocak Sanayi tipi ocak, ce belgeli Paslanmaz Gövdeli Döküm Ocak

YER OCAKLARI, yemekhane, otel, cafe, restaurant gibi toplu yemek üretimi yapılan birçok alanda kullanılıyor. Üzerinde büyük kazanlar ile yemek pişirilen bu ocaklar, aşçılar için oldukça öneme sahip. Dayanıklı, uzun ömürlü bir ocak, hem işletmeyi hem de çalışanları mutlu edecektir.
Bizler Çelebi Mutfak olarak, bu ihtiyaçları göz önüne alarak dayanıklı ve uzun ömürlü ocaklar üretiyoruz. 304 kalite paslanmaz sacdan gövde imalatı, üzerine kalın döküm, E.C.A marka ventilli musluk(gaz kaçağını önler) kullanıyoruz.

CE belgeli yer ocağı paslanmaz
Yer Ocağı CE Belgeli

Ülkemiz ve Avrupa Birliği Standartlarına uygun şekilde üretim yapıyoruz. Bu kapsamda ürünümüzün CE Kalite Belgesi ve firmamızın da ISO 9001:2008 belgesi bulunmaktadır.

Yer Ocağı Özellikleri

  • E.C.A Marka ventilli musluk
  • CE Belgesi(Gazmer)
  • 304 kalite paslanmaz sacdan imal gövde ve ayaklar
  • Üzeri kalın Döküm
  • Çift yanışlı(aynı anda ikisi de yanabilir)
  • Bazı Ocak Referanslarımız : Uludağ Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi, Yankı Yemek, Referans Yemek, Missigül Yemek vs.

304 kalite paslanmaz sacdan ayak ve gövde imalatı yapıyoruz. 1-1,5mm arası kalınlıklarda paslanmaz sac kullanıyoruz. Daha dayanıklı ve uzun ömürlü ürünler üretmeye çalışıyoruz. Yanmanın olduğu alana kalın döküm monte ediyoruz. Dökümler vidalıdır, gerektiğinde sökülebilir. Ayaklara destek sacı monte ederek(kaynatma yolu ile) dayanıklılığı artırıyoruz.

Ocağı açıp kapamaya yarayan ECA marka musluk kullanıyoruz. Bu musluklar alevin sönmesi durumunda otomatik olarak gazı kesmektedir. Olası bir tehlikenin önüne geçilmektedir.

Kalite Belgelerimiz

Firmamızın ISO standartlarına uygun kalite belgesi mevcuttur. Ürünümüzün ise Avrupa Birliği üye ülkelerinde geçerli olan uygunluğu(CE Belgesi) bulunmaktadır. Bu kalite standartları ile birlikte ürünümüze olan güven, sertifikalı bir hale gelmiştir.

Son zamanlarda Doğalgaz dağıtım firmaları, toplu üretim yapan yerlerde “Gaz Açımı” yaparken bazı standartlar aramaktadır. Bunların başında da gaz yakan cihazlar için güvenlik önlemleri geliyor. Birçok şehirdeki doğalgaz dağıtım firması, CE Belgesi veya TSE belgesi olmayan cihazlarda gaz açımı yapmamaktadır. Bizim ürünümüzde bulunan CE Belgesi sayesinde gaz açılımı rahatlıkla yapılmaktadır. Gazmer gibi bazı kayda da gerek kalmamaktadır. Müşterimiz herhangi bir sorun yaşaması durumunda doğrudan firmamız ile iletişime geçebilir. İletişim

20 yılı aşkın süredir en büyük kazancımız kalite ve müşteri memnuniyeti olmuştur. Bir kere değil, yıllarca beraber çalıştığımız firmalar bunun en büyük kanıtıdır…

Firmamız 2000 yılında Bursa’da başlayan imalat sürecine, günümüzde gelişen teknolojilere ve müşterilerinin ihtiyaçlarına ayak uydurarak devam etmektedir. Endüstriyel Mutfak Ürün Gruplarımıza Erişmek için Tıklayın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Shopping Cart

İletişim (Fiyat İsteyin)