Bombe Camlı Elektrikli Isıtıcılı Benmari

Yeni Model Bombe Camlı Benmari

Yemek Servis Ünitesi yeni tasarımı tamamlandı. 3 aylık çalışma sonucu ortaya çıkan yeni tasarıma sahip Servis Tezgahı(Benmari) satışa sunuldu.

Elektrikli ısıtıcılı bombe camlı benmari paslanmaz

Çelebi Endüstriyel Mutfak olarak kendi ölçeğimizde AR-GE çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha önce Paslanmaz Izgara tasarımının ardından şimdi de Servis ünitemizin tasarımını değiştirdik.

Sektörün ihtiyaçları ve estetik kaygıları göz önüne alarak geliştirdiğimiz bu tasarım ile beraber firmamız bir adım daha öne geçti. Tecrübelerimizi ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını bir araya getirdiğimiz bu tasarımda dikkat çeken detaylar ise şöyle:

Önceden ürettiğimiz  benmarilerde üst stant tamamen paslanmaz sac ve profilden oluşurken, yeni modelde bombeli cam kullandık. Cam ve paslanmazın uyumu bir araya gelerek ortaya daha güzel bir görüntü çıktı.

MDF kaplı paslanmaz elektrikli self servis tezgahı benmari

Üst stantı gövdeye bağlamak için kullandığımız profillerin yerini artık paslanmaz boru aldı. Boruların sağlam olması için, dirsek kısmına içten beton dolduruyoruz.

Tezgahın ön kısmını, müşterinin istediği renkte MDF kaplıyoruz. Ayaklar 40*40mm kutu profiden..

220 volt elektrikle çalışan ısıtıcıya sahip olan tezgahımız sulu sistem çalışıyor. Yemeklerin altında bulunan su havuzuna doldurulan su, elektrikli ısıtıcı tarafından ısınıyor. Oluşan buhar yemekleri ısıtıyor.

Yemek tezgahlarımız hakkında detaylı bilgi için Servis Ürünleri sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Shopping Cart

İletişim (Fiyat İsteyin)